Grashakselaar in brand in Aarlanderveen

Aarlanderveen – Donderdagmiddag is er in een weiland langs de Achtermiddenweg in Aarlanderveen een landbouwvoertuig in brand gevlogen.

Even na 13.00 werd de brand gemeld, in de hele omgeving waren de zwarte rookwolken goed zichtbaar. De brandweer had het vuur snel onder controle en kreeg hulp van iemand met een graafmachine die water uit de sloot op het voertuig schepte.

Bij de brand raakte niemand gewond. Hoe de grashakkelaar in brand kon vliegen is niet bekend, de schade is aanzienlijk.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten