Grote zoekactie naar vermiste zwemmer Reeuwijksehoutwal Reeuwijk

Reeuwijk – Vanavond is door de hulpdiensten een grote zoekactie opgestart met onder meer boten en diverse duikteams nadat een zwemmer vermist zou zijn. Ook de traumahelicopter kwam ter plaatse.

Na enige tijd kwam de betrefde persoon gewoon aanlopen alsof er niks aan de hand was en was hij ook niet in het water geweest. Hoe de vermissing tot stand heeft kunnen komen is onbekend.

Foto’s: Jelle Corstens

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten