Vuurkorf zorgt voor brandweer inzet koningstraat Leiderdorp

Leiderdorp – Vanavond heeft een vuurkorf en een airco gezorgt voor rook in een cafe en naastgelegen woning aan de koningstraat in leiderdorp.

De rook van de vuurkorf werd door de airco een cafe en naastgelegen woning in gezogen. De brandweer heeft de panden geventileerd.

Foto’s: Jelle Corstends & Wouter Hoeben

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten