Woning onbewoonbaar na vlam in de pan

Oude Wetering – In een woning aan de Saskia van Uylenburchlaan heeft een vlam in de pan gezorgd voor veel schade.

Rond 19.45 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een woningbrand, bij aankomst kwam er uit alle hoeken van de woning rook naar buiten. De brandweer heeft de brand geblust en de woning geventileerd en vervolgens de naastgelegen woningen gecontroleerd.

De bewoonster is onderzocht op het inademen van rook, het is niet bekend of zij ook naar het ziekenhuis is vervoerd. De woning is onbewoonbaar verklaard, stichting Salvage komt ter plaatse om de bewoner bij te staan.

Foto’s Jasper van Reenen

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten