Eén persoon gewond aanrijding tussen twee voertuigen, Kanaaldijk Waddinxveen

Waddinxveen – Op vrijdagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden aan de Kanaaldijk in Waddinxveen. Hierbij waren twee voertuigen betrokken.

Het ongeval leverde verkeershinder op, omdat vanwege het ongeval één rijstrook werd afgesloten. De bestuurster van het achterste voertuig is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De materiële schade bij het ongeval viel mee. In verband met de temperatuur hield de brandweer een zeil boven het voertuig.

Foto’s Rens den Oude

Klik hier voor de website van Avilet

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten