Groot duikalarm na melding van voertuig te water in Leiden

LEIDEN – In de nacht van zaterdag op zondag was er een melding van een voertuig te water aan de Haagweg in Leiden. Deze melding werd opgeschaald naar groot duikalarm.

Omstanders hadden al een persoon uit de Rijn gehaald, maar vervolgens bleek de melding vrij ‘vaag’ te zijn. Vanwege die onduidelijkheid werden er drie duikteams en een (sonar)boot ingezet bij de zoektocht naar het mogelijke voertuig. Deze werd niet aangetroffen. Ook vanuit het slachtoffer, die naar het ziekenhuis werd vervoerd, waren geen verdere aanwijzingen dat er nog een auto of meerdere personen in het water geraakt zouden zijn. Ook na navraag in de omgeving bleek ditzelfde het geval. Hierop werd de zoekactie gestaakt.

Foto’s: Jelle Corstens & Wouter Hoeben

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten