Kinderfiets langs waterkant zorgt voor inzet brandweer in Waddinxveen

Waddinxveen – Langs de waterkant van het Zuiveringspad in Waddinxveen werd vanochtend een kinderfiets aangetroffen door een voorbijganger.

De voorbijganger belde hierop 112. De brandweer kwam ter plaatse met duikers voor een eventuele zoekslag in het water. Na kort overleg tussen de politie en de brandweer werd duidelijk dat niemand zich in het water bevond. Hierna kon de brandweer weer retour. De politie heeft de fiets meegenomen

Foto’s Rens den Oude

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten