Porsche Carrera van bijna 2 ton kopje onder in Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT – Op zaterdagavond is een ritje door de Bollenstreek een dure aangelegenheid worden. De bestuurder van een Porsche Carrera kwam met zijn bolide in de sloot terecht bij de Leidsevaart in Noordwijkerhout.

Het voertuig, met een waarde van bijna 2 ton, ging compleet kopje onder. De berging liet even op zich wachten, aangezien de berger met een boot moest komen. Uiteindelijk kon de auto uit de sloot gehesen worden en kon deze worden afgevoerd. Gelukkig vielen er, zover bekend, geen gewonden. Over de oorzaak is niks bekend.

Foto’s: Jelle Corstens & Wouter Hoeben

Klik hier voor de website van Avilet

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten