Medewerker gewond na beknelling in machine in Moerkapelle

MOERKAPELLE – Aan het einde van de maandagochtend heeft er een bedrijfsongeval plaatsgevonden bij een kwekerij in kamerplanten aan de Bredeweg in Moerkapelle. Hierbij kwam een medewerker met de voet bekneld te zitten in een machine.

Aanvankelijk werd de brandweer gealarmeerd voor een “bedelving/instorting”, maar dit bleek dus om een beknelling te gaan. De brandweer heeft het slachtoffer bevrijd en vervolgens overgedragen aan de ambulancedienst, welke werd bijgestaan door het ingevlogen MMT. De onfortuinlijke medewerker werd vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Over de toedracht is niks bekend; mogelijk zal de Inspectie SZW hier onderzoek naar gaan doen.

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten