Voertuig te water in Aarkanaal langs de Oostkanaalweg-N460 Ter Aar

Ter Aar – Rond middennacht werden de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een voertuig te water aan de Oostkanaalweg N460 in Ter Aar.

Ter plaatse was door onbekende oorzaak een voertuig van de weg geraakt en in het Aarkanaal terecht gekomen. Bij aankomt van de brandweer was de bestuurder al uit het voertuig maar kon niet met duidelijkheid zeggen of hij alleen was, waarna de brandweer met twee duikers een zoekslag heeft gemaakt in en om de auto. De bestuurder is nagekeken in de ambulance maar was uieindeijk niet gewond.

Een berger heeft het voertuig met behulp van een door de brandweer aangebrachte hijsband geborgen.

Foto’s: Jasper van Reenen

Klik hier voor de website van Avilet

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten