Auto op zijn kop na ongeval met ander voertuig in Oegstgeest

OEGSTGEEST – Op vrijdagochtend is er een ongeval gebeurd op de Rijnzichtweg in Oegstgeest. Hierbij waren twee voertuigen betrokken, waarvan er één op zijn kop belandde.

Eén persoon raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Als gevolg van het ongeval was de weg richting Rijnsburg dicht. De brandweer heeft het wegdek nog gereinigd vanwege het lekken van vloeistoffen. Nadat dit was gebeurd en de berger de auto’s had meegenomen, kon de weg weer vrijgegeven worden. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Jelle Corstens

Klik hier voor de website van Avilet

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten