Brandende elektrakast aan Boskoopse Proeftuin zet huizen zonder stroom

Boskoop – op vrijdagavond is er brand ontstaan in een elektrakast aan de Proeftuin in Boskoop. In verschillende huizen viel hierdoor de stroom uit.De Boskoopse brandweer rukte rond 21.45 uit, voor een brandende elektrakast. Toen de brandweer op locatie aangekomen was heeft zij met een schuimblusser de elektrakast weten te blussen. De elektrakast is ontploft wat in ruime omtrek te horen was. Een nutsbedrijf heeft de situatie overgenomen van de brandweer. Bij de brand raakte niemand gewond.

Foto’s: Rens den Oude

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten