Rotterdam – Voor de tweede keer vandaag werden de hulpdiensten opgeroepen voor een vermiste zwemmer in de Zevenhuizerplas bij Rotterdam-Nesselande.

Rond 21.00 uur werd er melding gemaakt van een vermiste zwemmer, de hulpdiensten rukte net als vanmiddag groots uit, naar de Siciliëboulevard. Ter plekke werden er door leden van de reddingsbrigade, brandweerduikers en de luchtvaartpolitie gezocht naar de vermiste zwemmer. Ook maakte strandgasten samen met hulpverleners een linie en liepen zij door het water in de hoop de zwemmer te vinden. Volgens een woordvoerder van de brandweer was de man aan het zwemmen buiten de boeienlijn.

Na enige tijd werd de 25-jarige zwemmer gevonden door brandweerduikers, er werd nog geprobeerd hem te reanimeren maar dat mocht niet meer baten.

Foto’s Jasper van Reenen en Rens den Oude

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten