Gewonde bij flinke aanrijding op de Oude Spoorbaan in Leiderdorp

Leiderdorp – Donderdagochtend zijn er twee personenauto’s frontaal op elkaar gebotst op de Oude Spoorbaan in Leiderdorp. Bij het ongeval raakte één persoon gewond.

Rond 5.45 uur vond de aanrijding plaats op de provinciale weg. Door onbekende oorzaak botste de twee auto’s op elkaar, de schade aan beide auto’s is groot. Één van de twee automobilisten raakte gewond en moest naar het ziekenhuis vervoerd worden, de andere bleef ongedeerd. Evenals een puppy die in een van de auto’s zat.

De Oude Spoorbaan is enige tijd dicht geweest vanwege de berging en het politie onderzoek.

Foto’s Jelle Corstens

 

 

Klik hier voor de website van Avilet

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten