Aanrijding tussen auto en fietsster in Waddinxveen

WADDINXVEEN – Aan het einde van de vrijdagmiddag is er een ongeval gebeurd op de Juliana van Stolberglaan in Waddinxveen. Bij de kruising met de Souburghlaan kwamen een fietsster en een auto met elkaar in botsing.

De jongedame is geruime tijd nagekeken in de ambulance, maar uiteindelijk bleek vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk. Ze kon zelf de brancard weer afstappen en hinkte vervolgens naar de auto van haar ouders. Waarschijnlijk is een voorrangsfout te wijten aan het ongeluk.

Automobilisten komend vanaf de Kanaalstraat/Kerkweg konden het ongeluk via de Shell passeren, maar vanaf de andere kant was de weg dicht.

Foto’s: Rens den Oude & Rob de Jong

Klik hier voor de website van Avilet

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten