Brandweer haalt twee personen uit te water geraakte auto in Leiderdorp

LEIDERDORP – Op vrijdag is er bij kruiding van de Van der Marckstraat met de Lijnbaan in Leiderdorp een auto te water geraakt. De brandweer moest er aan te pas komen om twee personen in veiligheid te brengen.

De twee mannen waren blijven zitten tot de komst van de hulpdiensten. Nadat ze op het droge waren, zijn ze overgedragen aan de ambulancedienst. De chauffeur van de auto zou onwel zijn geworden en vervolgens, zoals het eruit ziet, rechtdoor vanaf de Lijnbaan de sloot in gereden te zijn. Een berger heeft de auto meegenomen.

Foto’s: Jelle Corstens

Klik hier voor de website van Avilet

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten