GOUDERAK – De brandweer moest op vrijdagmiddag naar de Lange Tiendweg in Gouderak voor een dier te water. In de sloot bleek een koe te liggen.

De brandweer had het dier er vrij snel uit, maar vervolgens besloot het beest dat het in de sloot een stuk koeler was dan midden in het weiland en sprong weer terug het water in. Opnieuw heeft de brandweer het dier eruit gehaald, zonder dat ie nu weer terug de sloot in sprong.

Foto’s: Thomas van Kekem

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten