Veel politie op de been in Korte Akkeren na oproep tot rellen, ongeregeldheden blijven uit

Gouda – Na aanleiding van een oproep tot rellen is de politie met veel eenheden ter plaatse geweest in de wijk Korte Akkeren in Gouda. Dankzij de politie-inzet bleven ongeregeldheden uit.

Dinsdag ging er een oproep rond tot rellen op social media. In het bericht op o.a. Snapchat stond dat iedereen om 21.45 aanwezig moest zij bij de Westerschool, iedereen uit Gouda en uit andere steden zijn welkom. “Trek goeie kleren aan en zorg dat je gezicht bedekt is”, zo luidde de boodschap.

Diverse politie eenheden, waaronder het Parate Peloton (PP),  waren zichtbaar aanwezig rondom de Westerschool aan de Jacob van Lennepkade, dat was de locatie die in het bericht stond. Jongeren die een kijkje kwamen nemen werden door agenten weggestuurd. Zover bekend zijn er geen aanhoudingen verricht, wel werden er personen gefouilleerd in de omgeving van de Westerschool

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten