Auto vliegt spontaan in brand in Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN – Aan het einde van de vrijdagmiddag is een auto in brand geraakt. Dit gebeurde aan de Burgemeester Klinkhamerweg in Zevenhuizen, nabij de kruising met de Noordelijke Dwarsweg.

Vermoedelijk gaat het om een technisch mankement waardoor de brand ontstsond, welke een grote zwarte rookwolk boven het dorp veroorzaakte. Nadat de brandweer ter plaatse was, was het vuur snel onder controle. Desondanks ging de auto volledig verloren. De weg was volledig dicht voor het verkeer.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten