Gouderak – In Gouderak is rond 17.30 brand ontstaan, in een geparkeerde auto aan de Beemd.Door nog onbekende oorzaak is deze middag brand ontstaan in een geparkeerde auto. De opgeroepen brandweer heeft de brand weten te blussen, en te beperken tot één auto. Een tweede auto welke geparkeerd stond naast de brandende auto liep wel schade op.

De rook die de brand veroorzaakte was in wijde omtrek te zien.

Foto’s Thomas van Kekem

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten