WADDINXVEEN – Op vrijdagmiddag is er op de kruising Limaweg/Sniepweg in Waddinxveen een ongeval gebeurd. Hier was een aanrijding tussen een auto en een fietsster.

De fietsster is lange tijd op straat gestabiliseerd waarna zij uiteindelijk met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. Aanvankelijk werd ook het MMT opgeroepen, maar na een rondje met de lifeliner werd het MMT afgemeld. De auto liep slechts lichte schade op. De oorzaak van het ongeval is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Klik hier voor de website van Avilet

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten