Auto vliegt uit de bocht A20 bij Nieuwerkerk a/d IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel – Een automobilist is woensdagmiddag op de A20 in de richting van Gouda op de afrit bij Nieuwerkerk a/d IJssel de macht over het stuurt verloren. De wagen reed rechtdoor de bocht uit en kwam tegen een boom tot stilstand.

De bestuurder kon het voertuig zelfstandig verlaten en is met onbekende verwondingen met de ambulance afgevoerd. Hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team en de brandweer, rukten uit. De bestuurder zou mogelijk bekneld zitten, maar dat bleek niet het geval.

Het voertuig wordt geborgen. Ten tijde van het ongeval was de rechter rijstrook en de afrit afgesloten.

Foto’s Video Duivestein

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor de website van Avilet

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten