Stoffelijk overschot aangetroffen op Kaag-eiland

Kaag Eiland – In de Kaag bij Kaag-Eiland is dinsdagochtend een stoffelijk overschot aangetroffen. Volgens de politie is het slachtoffer niet omgekomen door een misdrijf.

Even voor zeven uur in de ochtend werden de hulpdiensten gealarmeerd. Brandweerduikers hebben het lichaam geborgen en op de kade gelegd. De politie heeft de hele ochtend onderzoek gedaan naar de doodsoorzaak.

Volgens een woordvoerder betreft het een noodlottig ongeval.

Foto’s ingezonden

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten