Aanhouding na melding steekpartij in Boskoop

Boskoop – Aan de Burgemeester Colijnstraat in Boskoop heeft dinsdagavond een steekpartij plaatsgevonden. De politie hield ter plekke één verdachte aan.

Rond 22.10 kwam de melding van de steekpartij binnen bij de politie. In de woning was een ruzie in de relationele sfeer uit de hand gelopen. Naast de ambulancedienst kwam de politie met veel eenheden ter plaatse.

Één persoon is ter plekke door de ambulancedienst onderzocht, hij of zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie hield in de woning een man aan, hij is afgevoerd naar het politiebureau. Wat er zich precies heeft afgespeeld in de woning is niet bekend, de politie doet hier onderzoek naar.

Foto’s Rens den Oude en Josh Walet

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor de website van Avilet

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten