VIDEO | Veteranen Search Team ingezet bij vermissing van Alphense tiener

ALPHEN AAN DEN RIJN – Op donderdagmiddag is in het Zegersloot gebied gezocht naar een vermist 17-jarig meisje. Sinds 16.15 uur werd zij vermist; zij was toen voor het laatst gezien in het Zegersloot gebied. Even voor half 10 ‘s avonds werd bekend dat zij weer in goede gezondheid was gevonden.

De vermissing was extra urgent en mede om die reden zocht naast de politie ook het landelijke Veteranen Search Team mee met 70 vrijwilligers. Tevens cirkelde er een politiehelikopter boven het gebied en waren er politiepaarden aanwezig.

Na uren zoeken kwam de politie met het verlossende bericht dat de tiener in goede gezondheid was gevonden. Waar zij is teruggevonden, is niet bekend gemaakt vanwege de privacy van het meisje.

Foto’s en video: Josh Walet

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten