Vrachtwagen raakt te water na uitwijkingsmanouvre, Knibbelweg Zevenhuizen

Zevenhuizen – Vanavond rond kwart over zes kwam een vrachtwagen in het water terecht aan de Knibbelweg in Zevenhuizen.

De te water geraakte vrachtwagen zou rond kwart over zes uitgeweken zijn voor een scooter, Aldus de politie. Bergingsbedrijf Roy van Rijswijk heeft samen met een vrachtwagen met grote kraan van Arjen Kandt de berging op zich genomen. Bij dit ongeval raakte gelukkig niemand gewond.

Foto’s Rens den Oude

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten