Plezierjachtje volledig uitgebrand in de Amstel bij Nieuwveen

Nieuwveen / De Kwakel – In de Amstel vlakbij de Tolhuissluis tussen Nieuwveen en de Kwakel is zondagmiddag een plezierjachten volledig uitgebrand. De hulpdiensten rukte massaal uit omdat er acht op varende aan boord waren toen de brand uit brak.

De brand brak rond 12.10 uur uit op de rivier de Amstel. De acht opvarende sprongen direct in het water en konden zichzelf redden door naar de kant te zwemmen, uit voorzorg werden er diverse ambulances en het MMT gealarmeerd. Gelukkig raakte er niemand gewond.

De brandweerkorpsen Nieuwveen, Leimuiden en Aalsmeer kwamen ter plaatse om de brand te blussen. Hoewel de brandweer snel ter plaatse was konden zij niet voorkomen dat het jachtje volledig uitbrandde.

De oorzaak van de brand is niet bekend.

Foto’s Marco Carels en Rens den Oude

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten