Kiepwagen kantelt op de A20 bij Nieuwerkerk; weg vol met zand

Nieuwerkerk aan den IJssel – Op de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel is maandagmiddag een kiepwagen vol met zand gekanteld. De weg lag hierdoor vol met zand, met als gevolg dat de A20 richting Rotterdam urenlang dicht was.

Rond 15.45 uur ging het mis; een kiepwagen welke de A20 richting Rotterdam op draaide kantelde. De kiepwagen kwam hierdoor dwars over alle rijstroken te liggen, met het zand ernaast. Een tankwagen, rijdende op de A20, kon net op tijd remmen.

Politie, brandweer en ambulancedienst kwamen met spoed naar de locatie. Ter plaatse was de chauffeur al uit de kiepwagen, hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Ook op de rijstroken richting Gouda ging het mis; hier vond een ongeval plaats tussen zes personenauto’s. Hierbij raakte niemand gewond.

Graafmachines hebben het zand overgeladen in een andere kiepwagen. Na een aantal uur kon de A20 richting Rotterdam weer open.

Foto’s Video Duivestein

Klik hier voor de website van Avilet

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten