Scooterrijder zwaargewond na aanrijding met auto, Noordeinde Zevenhuizen

Zevenhuizen – Rond half vijf vanmiddag heeft er een ernstig ongeluk plaatsgevonden aan het Noordeinde in Zevenhuizen.

bij dit ongeluk waren een auto en een scooter met elkaar in botsing gekomen. De opzittende van de scooter is met letsel aan het hoofd naar het ziekenhuis vervoerd. Het personeel van de traumahelikopter kwam ter plaatse, en heeft medische zorg verleend. De arts van het MMT was niet genoodzaakt met de ambulance mee te rijden, en was weer inzetbaar voor een vervolg melding. Het Slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht met een ambulance.

De politie doet onderzoek hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Foto’s: Rens den Oude

Klik hier voor de website van Avilet

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten