Uitslaande woningbrand in plassengebied Reeuwijk

Reeuwijk – Aan de Ree in Reeuwijk is woensdagmiddag brand uitgebroken, de brandweer heeft opgeschaald naar middelbrand.

De brand brak rond 14.00 uur in het plassengebied. De brandweer schaalde snel op naar middelbrand waardoor er meer eenheden ter plaatse kwamen. Bij de brand kwam veel rook vrij, ook is de brand enige tijd uitslaand geweest.

Na ongeveer een half uur was de brand onder controle, de schade aan de woning is enorm. De oorzaak van de brand is niet bekend.

 

 

Foto’s Jippe Groenendijk

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten