Aarlanderveen – Aan het Zuideinde is rond 12.00 uur brand ontstaan in een scootmobiel. De bestuurder raakte zwaargewond nadat dit was gebeurd.

De hulpdiensten rukten groots uit; o.a. de lifeliner met het MMT kwam ter plaatse. Het slachtoffer is met spoed en onder begeleiding van de MMT-arts naar het LUMC vervoerd. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Het Zuideinde was tijdens het incident gestremd.

Foto’s: Rens den Oude

Klik hier voor de website van Avilet

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten