Auto slaat over de kop in Noordwijk: één gewonde

NOORDWIJK – Op maandagochtend is er een ongeval gebeurd op de Duinweg in Noordwijk. Een auto wilde een parkeerhaven verlaten, maar daarbij ontstond een botsing met een voorbij rijdend voertuig, waarna één van de twee op zijn kop belandde.

De hulpdiensten hebben de persoon uit het voertuig moeten helpen, waarna deze met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Twee honden bleven ongedeerd. Hoe het met de andere bestuurder is, is onbekend. De weg was compleet afgesloten na het ongeval en een berger moest er aan te pas komen om de voertuigen af te slepen.

Foto’s: Menno Plug

Klik hier voor de website van Avilet

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten