Alphen aan den Rijn – De kermis in het Alphense centrum is maandagavond ruim een half uur eerder gesloten dan gepland. Reden hiervoor is signalen van een mogelijke dreiging, aldus een woordvoerster van de politie.

Rond half 10 werd de ingang afgesloten en konden bezoekers het terrein niet meer op, enige tijd later werden alle attracties ook afgesloten en moesten de bezoekers die nog in de rij stonden het terrein verlaten.

De politie heeft nadat de kermis was gesloten nog enige tijd met diverse eenheden toezicht gehouden op de uitloop en op de groepen jongeren die zich in het centrum ophielden.

Dit item is tot stand gekomen na tips via onze WhatsApp tiplijn, heeft u ook een tip? Laat het ons weten via 0626923930!

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten