Zoeterwoude – Tijdens de avondspits van maandag vond er een kettingbotsing plaats op de N11 nabij Zoeterwoude. Dit gebeurde op de rijbaan richting Alphen a/d Rijn.

Bij deze kettingbotsing waren drie auto’s betrokken. Twee van deze auto’s leverden zo dusdanig schade op, dat een berger deze heeft afgesleept. Eén persoon is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht met onbekend letsel. De brandweer was te plaatse voor hand en span diensten.

De weg richting Alphen was tijdelijk afgesloten.

Foto’s: Jelle Corstens

Klik hier voor de website van Avilet

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten