Veel schade bij ongeval tussen een auto en vrachtwagen op de N457 bij Moordrecht

Moordrecht – Rond 10 voor half 5 vanmiddag vond er een ongeval plaats tussen een auto en een vrachtwagen op de N457.

Een ambulance kwam ter plaatse voor de bestuurster van de auto. Zij is gecontroleerd in de ambulance, maar raakte niet dusdanig gewond dat zij mee moest naar het ziekenhuis. Een berger heeft de personenauto meegenomen waarna de weg is vrijgemaakt. Na het ongeval heeft de politie het verkeer op de kruising in goede banen geleid.

Foto’s: Rens den Oude

Klik hier voor de website van Avilet

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten