Frontale aanrijding op de Ketelmeerlaan in Leiden

LEIDEN – Op de Ketelmeerlaan in Leiden is op donderdag aan het einde van de middag een ongeval gebeurd tussen twee voertuigen. Het betrof een frontale aanrijding.

De brandweer werd ook gealarmeerd, maar na een controle van de voertuigen kon zij weer terug naar de kazerne. Eén van de bestuurders is gecontroleerd in de ambulance, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. Na het ongeval werd de weg volledig afgesloten. Een berger heeft de twee auto’s meegenomen.

Foto’s: Jelle Corstens

Klik hier voor de website van Avilet

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten