Auto belandt tegen boom na ongeval in Leiden

LEIDEN – Op zaterdagavond is er een ongeval gebeurd op de Hoge Rijndijk in Leiden. Een auto belandde hierbij tegen een boom.

Deze auto was in botsing gekomen met een ander voertuig. Er zijn drie personen gecontroleerd in de ambulance, waarvan er uiteindelijk één naar het ziekenhuis moest. De tegen de boom belande auto moest worden afgesleept. De oorzaak van het ongeval is onbekend.

Foto’s: Jelle Corstens

Klik hier voor de website van Avilet

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten