Brandweer assisteert om persoon uit voertuig te halen na ongeval bij de N206 in Leiden

LEIDEN – Een ongeval op de kruising van de N206 met de Vlietweg in Leiden heeft geleid tot een inzet van de hulpdiensten. Eén persoon is gewond geraakt.

De brandweer heeft moeten assisteren om de gewonde uit het voertuig te krijgen. Dit deed zij door een reeds ontzette deur verder te openen met behulp van hydraulisch gereedschap. Het andere voertuig bleef deels op de N206 staan, maar hinder voor het verkeer leverde dit nauwelijks op. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Jelle Corstens & Wouter Hoeben

Klik hier voor de website van Avilet

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten