Twee gewonden na ongeval op de A44

OEGSTGEEST – Op zaterdagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de A44 bij Oegstgeest. Hierbij klapten drie auto’s op elkaar.

Bij het ongeval raakten twee personen gewond die ook naar het ziekenhuis vervoerd moesten worden, waarvan zeker één persoon met spoed. Er ontstond een flinke file en het verkeer werd over de vluchtstrook geleid. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Jelle Corstens

Klik hier voor de website van Avilet

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten