Auto in de sloot aangetroffen in Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN – Op zondagochtend werden de hulpdiensten opgeroepen voor de melding van een voertuig te water aan de Van Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Vlakbij de kruising met het Zuideinde was de auto in een sloot aangetroffen.

Er werd niemand bij het voertuig aangetroffen. Hierbij is een duiker het water ingegaan en heeft kort in en rond de auto gezocht. Er werd echter niemand aangetroffen. Vermoedelijk is het ongeluk al eerder gebeurd waarna de bestuurder ervandoor is gegaan. Het ziet ernaar uit dat de auto uit de bocht is gevlogen, door het gras heen is geslipt en vervolgens in het water terecht is gekomen. De politie zal onderzoek doen.

Foto’s: Rob de Jong

Klik hier voor de website van Avilet

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten