Brandende brommer opgeschaald naar middelbrand in Leiden

LEIDEN – Op zondagavond kreeg de brandweer een melding van een gebouwbrand aan het Juliana van Stolberghof in Leiden. Al vrij snel werd deze brand opgeschaald naar middelbrand.

Na aankomst van de brandweer bleek al snel dat er geen sprake was van een brand in (één van) de woningen, maar dat het ging om een brommer die in brand stond. Deze stond wel dusdanig dicht bij de galerij dat overslag reëel was, maar door snel optreden van de brandweer kon dat voorkomen worden. Er was wel rook woningen ingetrokken, waarop deze zijn geventileerd. De oorzaak van de brand is onbekend.

Foto’s: Jelle Corstens

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten