Man aangehouden na het te water raken met auto te Nieuwerkerk

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – Op de vroege zondagochtend is een auto te water geraakt in Nieuwerkerk. Dit gebeurde op de kruising van de Zuidplaslaan met het Lelieveld.

De bestuurder kon zelf uit het voertuig komen en is er vervolgens ook vandoor gegaan. Omwonenden hoorden de klap en gingen polshoogte nemen. Daarbij kwamen zij de natte man tegen. Na aankomst van de politie kon hij gemakkelijk aangehouden worden, mede omdat hij natte voetsporen had achtergelaten. Hij kreeg droge kleren en een aanbod om zich te laten controleren in een ambulance, maar dat aanbod sloeg hij af. Hij is daarna door de politie meegenomen.

Een brandweerduiker heeft nog wel kort in de auto gekeken, maar daarna kon de brandweer inpakken. Een berger zal de auto meenemen.

Update
De politie liet later weten dat de man is aangehouden voor het rijden onder invloed van drank en drugs. Ook hiervoor zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Foto’s: Rob de Jong

Klik hier voor de website van Avilet

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten