Rugbywedstrijd stilgelegd vanwege landing van lifeliner in Leiden

LEIDEN – Op zondagmiddag was er een medische noodsituatie in een woning aan de Andrej Sacharovstraat in Leiden. Hiervoor werd ook de lifeliner opgeroepen.

De piloot van de helikopter vond een mooie landingsplek: een sportveld. Hierdoor was het noodzakelijk om de rugbywedstrijd, die daar op dat moment werd gespeeld, tijdelijk stil te leggen. De arts en verpleegkundige zijn vervolgens door de politie naar het incident gebracht. De patiënt is na de medische behandeling in de woning met spoed en onder begeleiding van de MMT arts naar het ziekenhuis gebracht. Nadat de helikopter weer was vertrokken, kon de wedstrijd weer worden hervat.

Foto’s: Jelle Corstens

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten