Auto raakt te water bij de Steekterweg

Alphen aan den Rijn – Donderdagmiddag is een personenauto in een sloot belandt langs de Steekterweg in Alphen aan den Rijn.

Het ongeval gebeurde rond 17.00 vlakbij de Hefbrug. Omdat in eerste instantie niet duidelijk of was of nog iemand in het voertuig zat werd ook de brandweer opgeroepen. De automobilist bleek zefstandig zn auto te hebben verlaten waarop de brandweer kon worden afgemeld.

De bestuurder is voor de zekerheid nog nagekeken in de ambulance maar hij bleek niet gewond te zijn geraakt.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

Klik hier voor de website van Avilet

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten