Drie voertuigen betrokken bij ongeval in Alphen

Alphen aan den Rijn – Op de Prins Bernhardlaan in Alphen a/d Rijn heeft vrijdagmiddag een ongeval plaatsgevonden, één persoon raakte hierbij lichtgewond.

Het ongeval gebeurde midden in de avondspits waardoor er direct een flinke file ontstond. De politie sloot de weg af richting de Julianabrug waardoor er op diverse wegen rondom het centrum flinke files stonden. De brandweer kwam ter plaatse omdat er mogelijk brand was ontstaan bij één van de voertuigen, dit bleek uiteindelijk niet zo te zijn.

De ambulancedienst heeft zich ontfermt over één persoon. Een berger kwam ter plaatse om de weg weer vrij te maken.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

Klik hier voor de website van Avilet

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten