Auto rijdt over stoep en eindigt tegen een lantaarnpaal in Stolwijk

STOLWIJK – Op zaterdagochtend heeft een automobilist schade aangericht op het Dorpsplein in Stolwijk. Hij kwam met zijn voertuig op de stoep terecht, ramde hier plantenbakken en een zitje van de bakker, om vervolgens via lege parkeervakken naar de overkant van de straat te rijden. Daar eindige de rit tegen een lantaarnpaal, die ook omver kwam te liggen.

Op het moment dat het voorval zich afspeelde, was er gelukkig praktisch niemand op het trottoir. De politie ter plaatse kon dan ook vertellen dat er buiten de bestuurder niemand gewond was geraakt. Winkeliers en omwonenden begonnen al vrij snel met het opnemen van de schade en het opruimen ervan. Een berger heeft de auto afgesleept en de gemeente zal de schade aan het straatmeubilair gaan herstellen. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

Dit item is mede tot stand gekomen na tips via onze WhatsApp tiplijn. Heeft u ook een tip? Laat het ons weten via 0626923930!

Foto’s: Rob de Jong

Klik hier voor de website van Avilet

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten