(VIDEO) Tachtig bewoners geëvacueerd na felle brand in flat in Alphen

Alphen aan den Rijn – Vrijdag op zaterdagnacht is er brand uitgebroken in een woning op de 3e etage van de Marsdiepflat. De brandweer schaalde op tot grote brand.

Rond 4.05 uur werd de brandweer opgeroepen voor de woningbrand, direct bij aankomst kwam er al veel rook vrij en werd er opgeschaald naar middelbrand. De politie begon direct met het ontruimen van de flat. De brandweer had het vuur na enige tijd onder controle, de schade aan de woning is groot.

De ongeveer tachtig evacueerde bewoners werden al snel opgevangen is het naast gelegen Ashram College. Omdat de brandweer vrijwel alle woningen wilde controleren op rook en koolmonoxide moesten bewoners hun sleutels afgeven bij de politie en kon de brandweer vervolgens woning voor woning controleren.

Ook kwamen er meerdere ambulances ter plaatse uit voorzorg, uiteindelijk is één persoon vanwege rookinhalatie vervoerd naar het ziekenhuis.

De oorzaak van de brand is niet bekend.

Foto’s en video Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten