Jongeren veroorzaken schade aan auto tijdens joyriding Bodegraven

Bodegraven – Rond 3.00 uur hebben minderjarige schade aan een geparkeerde auto aan de Populierenhof aangericht door joyriding in een auto. Na het aanrichten van schade aan de geparkeerde auto hebben de jongeren de auto aan het Wilgenoord geparkeerd en hebben de auto met de deuren en de ramen open achtergelaten. En zijn ze gevlucht.

Van letsel was er geen sprake de opgeroepen ambulance kon direct weer retour. Direct na de melding was de politie door heel de wijk aan het zoeken naar de weg gevluchten jongeren. Ook kwamen er van bewoners uit de wijk veel informatie dat er asociaal is gereden met de betreffende auto. De politie heeft direct overal gezocht in de wijk maar er zijn geen personen aangehouden wat bij ons bekend is. De auto waar mee de aanrijding is veroorzaakt had schade aan de zijkant.

De geparkeerde auto had ook flinke schade aan de zijkant waar hij is geraakt. De auto die de aanrijding heeft veroorzaakt is in beslag genomen door de politie en is mee genomen met de politieberger voor onderzoek.

Foto’s Jippe Groenendijk


Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten