Woningen in Gouda ontruimd na een te hoge concentratie van koolmonoxide

Gouda- Rond 15:45 werd de brandweer van Gouda opgeroepen voor een gaslucht aan de Louise de Colignystraat Gouda. Na aankomst bleek het niet te gaan om een gaslucht, maar werd er koolmonoxide gemeten in alle woningen in het portiek.

De brandweer heeft hierop besloten om het appartementencomplex te ontruimen, welke uit zes woningen bestaat. De oorzaak van de koolmonoxide in het complex is doordat bewoners op het balkon aan het barbecueën waren waarvan de rook de woningen introk.

De brandweer heeft door heel het gebouw deuren opengezet waardoor de koolmonoxide snel het gebouw uit was. De brandweer heeft hierna nog een controle uitgevoerd waaruit bleek dat er geen CO meer in het complex was. Er zijn geen bewoners onwel geworden door de koolmonoxide.

Foto’s Jippe Groenendijk

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten