Wadinxveen- Rond 14.00 uur werd de brandweer opgeroepen voor een gaslek aan de Zwarteweg Waddinxveen. Ter plaatse ging het om een gaslek in een sloot.

De brandweer heeft bij aankomst direct metingen uitgevoerd waarbij daadwerkelijk gas werd gemeten. Het naastgelegen restaurant werd daarop tijdelijk gesloten. Het gaslek is ontstaan door werkzaamheden aan de slootkant, welke werd uitgevoerd met een graver. De brandweer is op afwachting van netbeheerder Stedin aanwezig gebleven voor de veiligheid. Stedin kon na haar aankomst het lek snel dichten waarop de hulpdiensten weer hun weg konden vervolgen.

Ten tijden van het incident is het naastgelegen fietspad tijdelijk afgesloten geweest.

Foto’s Jippe Groenendijk

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten